Skip to the content

Inschrijven Interclub 2017


Beste leden

De winter moet nog goed en wel  beginnen maar toch beginnen we nu al met de eerste voorbereidingen voor het zomerseizoen. De sportieve organisatie van de club zal volgend jaar in goede banen worden geleid door een nieuw Comité Sport met Charlotte, Frank, Filip Dewinter, Jim en Lieven.

Zoals elk jaar moeten de ploegen voor de zomerinterclub tegen 11 februari worden ingeschreven. De interclub zelf zal het weekend van 22/23 april van start gaan. Om de interclub zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, hadden we graag geweten wie volgend jaar interclub wenst te spelen. Het is mogelijk als team of individueel in te schrijven. We proberen de individuele inschrijvingen dan in een ploeg in te passen. De spelers die het voorbije zomerseizoen interclub hebben gespeeld, zullen ook nog gecontacteerd worden door hun kapitein die zal polsen of iedereen van de ploeg opnieuw interclub wenst te spelen. Wie nog geen interclub heeft gespeeld, mag zich natuurlijk ook kandidaat stellen.

Op basis van het aantal kandidaten en de wensen van iedereen zullen we bekijken hoeveel ploegen we inschrijven en hoe de ploegen definitief worden ingedeeld. We proberen daarbij zoveel mogelijk met jullie wensen rekening te houden.

Ter info: volgend jaar worden er een paar nieuwe reeksen georganiseerd: op zondag is er een nieuwe reeks Heren 25 6 (min. 25 jaar, 30-60 punten) en Heren 25 7 (min. 25 jaar, 20-25 punten). Dus naast de open reeksen op zondag ook reeksen 25 +. Op zaterdag is er een nieuwe recreatieve reeks Heren 35 6 (max. 20 punten).

Kunnen jullie ons tegen 20 december een antwoord geven of jullie interclub wensen te spelen? Graag mailtje naar sport@tceleven.be

Als er nog vragen zijn, kunnen jullie ons natuurlijk contacteren. Alvast bedankt!


Sportieve groeten,

 

Het sportief comité van TC eleveN

Charlotte, Filip, Frank, Jim en Lieven