Skip to the content

Dubbelavond padel

Dubbelavond padel - Meet and Play

Naar analogie met onze dubbelavonden tennis, wordt er iedere woensdagavond een padeldubbelavond georganiseerd. We noemen dit onze ‘Meet & Play’. Dan staan recreatie en gezelligheid voorop en worden er teams gemaakt die het in een ongedwongen sfeer tegen elkaar opnemen.

De Meet&Play is de ideale gelegenheid om andere clubleden te leren kennen en is toegankelijk voor zowel onze tennis- als padelleden (tennisleden betalen 5 euro per deelname). Leden mogen ook iedere week een genodigde (gastspeler) meebrengen. Hiervoor wordt 5€ per gastspeler gevraagd. Conform ons reglement mag men als niet-lid maximum 3 keer spelen. Wenst men daarna nog te spelen, dan wordt men verondersteld lid te worden.

De inschrijving gebeurt via een google formulier (uitnodigen van een niet-lid wordt vermeld in het vak  ‘opmerkingen’).

Belangrijk: voor de praktische organisatie wordt gevraagd om wie deelneemt het google formulier ten laatste de dinsdag (20u00) voorafgaand aan de Meet&Play zou doorsturen. Op die manier kunnen we tijdig de terreinen vrijgeven voor andere leden die willen padellen wanneer er minder kandidaten zijn voor de Meet&Play.