Skip to the content

Info en reservatie niet-padelleden

Huur terrein voor niet-padelleden

a) Gastspelers

Worden uitgenodigd door padelleden. Een padellid kan 1, 2 of 3 gastspelers uitnodigen

 

Naar aanleiding van de wijzigingen aan het beheerprogramma van Tennis Vlaanderen, zijn we genoodzaakt om ook de werking van de gastspelers te herzien.

 

Voortaan dient het uitnodigend lid op voorhand een saldo naar keuze te storten. Dit kan op ons rekeningnummer BE17 0015 4315 5721. Hierbij vermeldt u 'saldo voor gastspelers' en uw naam, mocht dit niet uit de naam van de rekeninghouder blijken. Elke keer dat u een gastspeler toevoegt aan een reservatie, zal het bedrag (15€ voor padel en 10€ voor tennis) automatisch van het saldo worden afgetrokken. Indien de reservatie toch niet doorgaat, kan u tot een kwartier voor de start van de reservatie nog annuleren. Het bedrag wordt dan automatisch terug toegevoegd aan uw saldo.

Een gastspeler kan maximum 3 keer als gast spelen. De bedoeling van een gastspeler is immers te 'proeven' van de sport. Daarna gaan we ervan uit dat men wel weet of men al dan niet wil verder spelen. Indien ja, kan men lid worden.

 

Bij de gastspelers maken we een onderscheid tussen zij die al een lidnummer hebben bij Tennis Vlaanderen (maar die in een andere club spelen of bij onze club enkel tennis- of padel lid zijn) en zij die nog geen lid zijn bij Tennis Vlaanderen.

 

De leden van Tennis Vlaanderen kan je sowieso selecteren, maar dus enkel wanneer er een saldo op je naam staat. De niet-leden van Tennis Vlaanderen moeten zich voortaan eerst registreren op de website van Tennis Vlaanderen. Let wel : Het is enkel een registratie. Met andere woorden, zij worden hierdoor geen volwaardig lid van Tennis Vlaanderen en zijn dus niet verzekerd bij eventuele sportongevallen!

 

Een niet-lid van Tennis Vlaanderen schrijft zich als volgt in:

- Ga naar de Website van Tennis Vlaanderen 

- Klik op 'Inloggen' en vervolgens op 'Ik ben nog geen lid'

- Vervolgens vul je alle gevraagde gegevens in

- Dan bevestig je al dan niet of je werkelijk nog niet in de database van Tennis Vlaanderen zit

- In het geval dat je nieuw bent, klik je op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'

- Je krijgt dan als gastspeler een bevestigingsmail met login gegevens

- De gastspeler moet dan binnen het uur via de link in de mail bevestigen!

- Vervolgens is hij/zij geregistreerd en kan het uitnodigend lid hem/haar selecteren bij de reservatie wanneer er nog een saldo voorhanden is.

 

Hieronder vind je de verschillende schermafdrukken die je krijgt bij het inschrijven van een niet-lid van Tennis Vlaanderen en de reservatie achteraf:

 

Link naar word document met schermafdrukken 

 

b) Losse verhuur 

Hier spelen 4 personen die géén padellid zijn. De juiste procedure om op basis van losse verhuur een terrein te reserveren is als volgt:

STAP 1: Via de knop Aanvraag losse verhuur vult u de nodige info in van uzelf en de mensen waarmee u wilt spelen, alsook dag en uur waarop u een terrein wenst te reserveren.

STAP 2: Wij kijken de mogelijkheid van het gevraagde tijdstip na en bevestigen of er al dan niet een terrein vrij is.

STAP 3: Indien het terrein op het gevraagde tijdstip beschikbaar is, wordt dit voor u gereserveerd. Zoniet wordt er een ander tijdstip voorgesteld/gezocht.

STAP 4: Rackets kunnen gratis worden gebruikt en zullen ter plaatse aanwezig zijn. Padelballen zijn zelf te voorzien (ook te koop aan de bar).

STAP 5: Op het einde van de maand krijgt u een mail met de vraag het bedrag voor de reservering over te schrijven.

 

Tarief: € 15,-pp per 1,5 uur.
Een niet-lid kan 3 keer spelen.
Reservatie enkel mogelijk in de daluren (elke weekdag vóór 18.00 uur en in het weekend na 13.00 uur.
Als niet-lid kan men maximum 3 keer spelen.  Wenst men daarna nog te spelen, dan wordt verondersteld lid te worden.

 

Voor meer informatie omtrent padel, contacteer  padel@tceleven.be .